Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Av. İlknur Kovaç Bayraktar'dan Vizyon Projeler…

Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Av. İlknur Kovaç Bayraktar Projelerini Düzenlenen Meclis Üyeleri Tanıtım ve Lansman Programında Açıkladı…

15.03.2024 23:23:00 0
Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Av. İlknur Kovaç Bayraktar

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen lansman programına AK Parti İstanbul Bölge Milletvekilleri Mustafa Demir, Sevan Sıvacıoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Tarık Karataş, meclis üyesi adayları, Muhtarlar, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Ersin Saçlı’da yaptığı konuşmasında büyük hizmetlerde emeği geçmiş olan başta mevcut Belediye başkanı Atilla Aydıner’e ve onun yol arkadaşlarına şahsı ve tüm teşkilat adına teşekkür ederim diye söz etti. Başkan Aydıner de yaptığı konuşmasında hayırlı olsun dileklerinde bulunarak herkesten helallik istedi. 

Meclis üyesi adaylarının tanıtıldığı programda projelerini anlatmak için  alkışlar ve şarkılar eşliğinde sahneye gelen Çiçeği burnunda Belediye Başkan adayı Av. İlknur Kovaç Bayraktar yaptığı konuşmasında aslında kendisinin zaten aileden biri olduğunu  kendisine gösterilen teveccüh için  herkese teşekkür etti. 

Balkanlardan Karadeniz’e, Anadolu’ya selam olsun  “Sizleri gönül dolusu sevgiyle selamlıyorum diyerek başladığı konuşmasında; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle evimiz, yuvamız, sevdamız Bayrampaşa'mıza hizmet etmek için yollara düştük diyen Kovaç Bayraktar;

Anadolu'nun Türk Devletleri'nin ve Balkanlar'ın bir olup bir bütün olarak buluştuğu Bayrampaşa'mıza dair umutlarımız, hayallerimiz, yepyeni projelerimiz var. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve değerli büyüklerimiz için birbirinden özel projelerle geliyoruz diyerek  projerini sundu… 

Merak Edilen Yenilik Dolu Vizyon  Projelerimizi Sizler İçin Sunuyoruz ve Şu Şekilde Sıralıyoruz...

Muratpaşa, Vatan, İsmetpaşa Mahalleleri Kentsel Dönüşüm, İmar Sorunu, İston Arazisi Ve İşkent Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm, Altıntepsi, Fatih Parkı, Yıldırım Beyazıt Parkı, İkizler Sokak Yeraltı Oto Parklar, Kağıthane – Bayrampaşa, Bayrampaşa – Büyükçekmece Bağlantı Tünelleri, Bayrampaşa – Eyüpsultan Raylı Sistem, Çetin Emeç Stadı Spor Köyü, Mahalle Bahçeleri, Devlet Hastanesi, Kadın Yaşam Merkezleri, Teknoloji Ve Bilim Lisesi, Çevik Kuvvet Alanına Üniversite, Spor Lisesi, Sanat Okulu, Gençlik Kamp Merkezi, Teknoloji Merkezi, Buz Pateni, Kay Kay Parklar, Dil Eğitim Merkezi, Botanik Bahçe, Çocuk Akademisi, Ana Okulu, Uzay Araştırma Merkezi, Çocuk Oyun Evleri, Eğitim Yardımları, Spor Tesislerinin Yenilenmesi, Nikah Salonu, Kütüphaneler, Öğretmen Evi, Yaş Alanlar Merkezi, Otogar Kaldırılması Millet Bahçesine Dönüşmesi, Vatan Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi, Aş Evi, Tarihi Eserler, Prestij Caddeler, Belediye Web Tv. 

Gibi önem arz eden Vizyon Projerin  Sinevizyon ve Slayt Gösterimiyle Sunulduğu Program Ardından Belediye Başkan Adayı Av.İlknur Kovaç Bayraktar Alkış ve Tebrik Yağmuruna Tutulduğu Görüldü .   

Av. İlknur Kovaç Bayraktar’ın Özgeçmişi:

Aslen Rumeli Balkan türkü Makendonya’nın üsküp şehrinden ana yurda göç eden bir ailenin çocuğu olarak 1979 İstanbul Bayrampaşa doğumlu olan Av. İlknur Kovaç Bayraktar İlköğretim okulunu Bayrampaşa Ahmet Haşim İlk okulunda , Orta ve Lise eğitimimi Rıfat Canayakın Lisesinde , Üniversite Eğitimini ise, Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır.

Maltepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi'nde Uygulamalı Ticaret Hukuku üzerine yüksek lisans yapmış ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde, Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkul Hukuku Eğitimi almıştır. Meslek hayatına avukat olarak başlayan Kovaç Bayraktar, Bayraktar Hukuk Grubu’nun kurucu avukatıdır. İkinci üniversite eğitimini halen  İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde devam etmektedir.

Bayrampaşa Kadın Kolları ve ilçe yönetici sıfatı ile siyasete başlayan 2014-2019 yılları arasında AK Parti Bayrampaşa İlçe Ana kademe Seçim İşleri , Yerel Yönetimler  ve İnsan Hakları Birim Başkanlıkları Yapan Av İlknur Kovaç Bayraktar 2019 Yerel Seçilerinde Bayrampaşa  ilçe ve Büyük Şehir Belediye Meclis üyeliğinin yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Hukuk Komisyonunda görevine devam etmektedir.Arnavutça, Fransızca ve İngilizce Bilen Av. İlknur Kovaç Bayraktar  Evli ve iki Çocuk Annesidir.

(Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri) 

   

 

 

 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

TUNA DAVET ORGANİZASYON SALONLARI

Deva Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Altan Ertan...

Ak Parti’nin Çalışkan Mahalle Başkanı Hikmet Koç Belediye Meclis Üyesi Adayı…

Raif Güler’in Açıklamaları Bayrampaşa’da Siyasi Dengeleri Değiştirdi..!

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN KÖTÜ EKONOMİ BASIN AÇIKLAMASI...

CHP MECLİS ÜYESİ AV. ATİLLA ÖZEN’İN MECLİSTE CANLI YAYIN İZİN İSTEĞİ 6.KEZ RET EDİLDİ

BAŞKAN OVALI ÜÇ AYLARI KUTLADI...

MEMLEKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI OVALI:2023 MEMLEKET PARTİSİNİN ZAFERİ OLACAK...

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yeşil'den Bayram Tebriği...

Türkiye Değişim Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Bingöl'den Bayram Tebriği...

Memleket Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Ovalı'dan Bayram Tebriği...

?Maltepe?yi Maltepeliler yönetiyor?

HER ALANA DESTEK VERİYORUZ

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ KONVOY HABERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA?

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ TIRINA SINIRDA EL KONULDU?

Bayrampaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüsamettin Efe, Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu Başkanlığı`na seçildi

Hababam Sınıfı Yeni Yılı Derin Cafe`de Kutladı

Atatürk İmam Hatipli Öğrencilerden Şehit Evine Taziye Ziyareti

Park ve bahçelerde kış hazırlığı

HALEPLİ ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ

Abdullah Aydoğan'dan Tebrik Mesajı...

Ali Rıza Tünay'dan Tebrik Mesajı...

Doğan Erdal'dan Tebrik Mesajı...

Muhtar Murat Aytekin'den Teşekkür ve Bayram Tebriği...

Muhtar Enver Keleş'den Teşekkür ve Bayram Tebriği...

Başkan Mutlu Görevi Devraldı…

Mutlu Başkan Ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Törenle Teslim Aldı…

Bayrampaşa Mahalle Muhtarları Mazbatalarını Teslim Aldı…

Hasan Mutlu Başkan İle Bayrampaşa Mutlu Son Buldu…

Muhtarlıklarda Büyük Değişim…

?Maltepe?yi Maltepeliler yönetiyor?

HER ALANA DESTEK VERİYORUZ

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ KONVOY HABERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA?

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ TIRINA SINIRDA EL KONULDU?

Bayrampaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüsamettin Efe, Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu Başkanlığı`na seçildi

Hababam Sınıfı Yeni Yılı Derin Cafe`de Kutladı

Atatürk İmam Hatipli Öğrencilerden Şehit Evine Taziye Ziyareti

Park ve bahçelerde kış hazırlığı

HALEPLİ ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ