Çevreci İşletmeler ÇEVİÇELLE Çocuklarla El Ele...

Çevreci İşletmeler (ÇEVİÇELLE) Çocuklarla El Ele...

28.04.2024 14:25:00 0
Çevreci İşletmeler ÇEVİÇELLE Çocuklarla El Ele...

Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde yürütülen Sıfır Atık Projesi‘nin, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza öğretilmesi amacıyla 10 yılı aşkın sürede birçok kampanya ve 1000’in üzerinde proje ortağı ile beraber 3.000.000 çocuğa Çevreci Çocuk Eğitim Seti ulaştırıldı. Bu süreçte, çocuklarımıza sürdürülebilirlik ve çevre bilinci kazandırmak için büyük bir gayretle çalışıldı.

 

Son olarak yürüttülen Çevreci İşletmeler Çocuklarla El Ele (ÇEVİÇELLE) kampanyası ile on binlerce ilköğretim çağındaki çocuğa ulaşıldı.

 

Bu kampanya, işletmelerin çocuklarımıza çevre dostu uygulamalarını teşvik edilerek onlara örnek olmalarını sağlandı. İşletmelerin desteğiyle, çocuklarımızın çevre bilinci ve sorumluluk duygusu daha da pekişti.

  

Bilişim Vadisi Kongre Merkezi’nde düzenlenen  Oylum Talu’nun sunumuyla gerçekleşen  İstanbul Valisi Davut Gül, yaptığı konuşmasında  “Doğaya saygılı, bilinçli ve sorumlu nesiller yetiştirmek ve dünyamızı daha yaşanabilir bir hale getirmek gayesiyle çıktığınız yolda başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum. Çevre bilincinin yaygınlaşmasına destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyor: bütün katılımcıları sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” mesajını iletti.

Törene katılanlar arasında iş dünyasının, sanat, siyaset ve bürokrasi camiasının önde gelen isimleri yer aldığı ödül törenli programa; AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan BayramAzerbaycan Devlet Yayınevi Baş Redaktörü ve Milletvekili (E) Əlövsət AğalarovÇevreci Çocuk Eğitim Yayınları Yönetim Kurulu Başkanı ve Raftiye Eğitim Materyalleri Yönetim Kurulu Üyesi Gülsever Akyol, Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Süleyman Karakoç, BOTAŞ Bölge Müdürü Selami Bulut, Türkiye Çevre Ajansı Marmara Bölge Koordinatörü Yaşar Karaarslan, Uluslararası Kafkas Derneği Genel Başkanı Oğuz Berk (Uzunyayla Ağaçlandırma Projesi), Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Durmuş, Fırat Üniversitesi Öğretim görevlisi Prof.Dr. Memet Şekerci Önceki Dönem Cem Vakfı Başkanı ve KOLSAN Koltuk Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Döner, Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Sinan Emrah Yıldırım ve Levent Demirkaya, Uluslararası İşkadınları Ticari Eşletirme Derneği Kurucu Başkanı Çiler Öner, Simurg Reklamcılık Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Lale Tunç, Manisa Vakfı Başkan Vekili Önder Güzelarslan, İş adamı Yasin Alaç, Ersoy Aras, TVTURK.NET imtiyaz sahibi Üzeyir Polat, İstanbul GÜNDEM Gazetesi ve istanbulgundem.net Haber Sitesi İmtiyaz sahibi Mehmet Gülnahar ve daha birçok katılımcılar iştirak etti.

 

Sağlık durumları ve çeşitli nedenlerden dolayı törene katılamayan bazı isimler ise Sinevizyon’dan yayınlanan video konferans ile ana ekrandan mesajlarını paylaşarak konuk ve konuşmacıları tebrik ve takdir mesajları ile kutlama yaptılar. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Türk Siyaset ve Medya’nın yakından tanıdığı (E) Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör’ü ve geçmiş dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’nın doktorluğunu yapan Prof.Dr Cevdet ERDÖL ödül alan isimlerdendi. Star Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Nuh Albayrak, Gazeteci TGRT Ana Haber Sunucusu Tuna Öztunç başta olmak üzere medyanın önde gelen isimleri projeyi desteklerini anlatan video görselleri yayınlayarak günün anlam ve önemini anlatan mesajlar verdiler.

 

Tören konuşan, Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Genel Müdürü Şamil Albayrak, proje ortaklarına ve katılımcılara Çevreci Çocuk Eğitim Seti projemize gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü sıfır atık, doğa ve çevre bilinci aşılanmış yüz binlerce çocuk adına teşekkür etti. Ardından Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin öncülüğünde başlayıp çığ gibi büyüyen bu projeye katkı sunmaktan gurur duyduklarını belirtti. Daha sonra “Hedefimiz Türkiye’deki bütün çocuklara bu projeyi ulaştırmaktır” dedi.

 

Ayrıca törende konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, sıfır atık felsefesinin önemini vurgulayarak, çocuklarımızın çevre bilincinin geleceğimiz için ne kadar kıymetli olduğunu ifade etti. Türkiye’nin girişimiyle başlatılan sıfır atık projesine dikkat çekti. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, çevreyi yaşat ki devlet yaşasın,” dedi. Ardından, kendi hayatını anlatan “Buğday Taneleri” adlı film hakkında bilgi veren Serkan Bayram, ödül alan kurumların bazılarına ödüllerini takdim etti.

 

Ödül töreni, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu. Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Genel Müdürü Şamil Albayrak, çocuklarımızın çevre bilinciyle büyümesi ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

(Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri)

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

TUNA DAVET ORGANİZASYON SALONLARI

Deva Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Altan Ertan...

Ak Parti’nin Çalışkan Mahalle Başkanı Hikmet Koç Belediye Meclis Üyesi Adayı…

Raif Güler’in Açıklamaları Bayrampaşa’da Siyasi Dengeleri Değiştirdi..!

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN KÖTÜ EKONOMİ BASIN AÇIKLAMASI...

CHP MECLİS ÜYESİ AV. ATİLLA ÖZEN’İN MECLİSTE CANLI YAYIN İZİN İSTEĞİ 6.KEZ RET EDİLDİ

BAŞKAN OVALI ÜÇ AYLARI KUTLADI...

MEMLEKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI OVALI:2023 MEMLEKET PARTİSİNİN ZAFERİ OLACAK...

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yeşil'den Bayram Tebriği...

Türkiye Değişim Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Bingöl'den Bayram Tebriği...

Memleket Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Ovalı'dan Bayram Tebriği...

?Maltepe?yi Maltepeliler yönetiyor?

HER ALANA DESTEK VERİYORUZ

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ KONVOY HABERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA?

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ TIRINA SINIRDA EL KONULDU?

Bayrampaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüsamettin Efe, Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu Başkanlığı`na seçildi

Hababam Sınıfı Yeni Yılı Derin Cafe`de Kutladı

Atatürk İmam Hatipli Öğrencilerden Şehit Evine Taziye Ziyareti

Park ve bahçelerde kış hazırlığı

HALEPLİ ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ

Abdullah Aydoğan'dan Tebrik Mesajı...

Ali Rıza Tünay'dan Tebrik Mesajı...

Doğan Erdal'dan Tebrik Mesajı...

Muhtar Murat Aytekin'den Teşekkür ve Bayram Tebriği...

Muhtar Enver Keleş'den Teşekkür ve Bayram Tebriği...

Başkan Mutlu Görevi Devraldı…

Mutlu Başkan Ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Törenle Teslim Aldı…

Bayrampaşa Mahalle Muhtarları Mazbatalarını Teslim Aldı…

Hasan Mutlu Başkan İle Bayrampaşa Mutlu Son Buldu…

Muhtarlıklarda Büyük Değişim…

?Maltepe?yi Maltepeliler yönetiyor?

HER ALANA DESTEK VERİYORUZ

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ KONVOY HABERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA?

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ TIRINA SINIRDA EL KONULDU?

Bayrampaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüsamettin Efe, Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu Başkanlığı`na seçildi

Hababam Sınıfı Yeni Yılı Derin Cafe`de Kutladı

Atatürk İmam Hatipli Öğrencilerden Şehit Evine Taziye Ziyareti

Park ve bahçelerde kış hazırlığı

HALEPLİ ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ