CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu Mega Projelerini Sundu…

Sunucu Serkan Aksarı’nın Sunumuyla Başlanan Başkan Adayı Hasan Mutlu İle Sinevizyon Eşliğinde Sunulan Dev Projeler Lansmanı Görülmeye Değerdi…

14.03.2024 17:55:00 0
CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu Mega  Projelerini Sundu…

CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu’nun vizyon projelerini ve meclis üyesi adaylarını tanıttığı lansman toplantısı, Bayrampaşalılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Bayrampaşa Lionel Hotel’de gerçekleşen lansmanda, 750 kişilik salonda bini aşkın kişi sunumu takip etti.

 

*Üst Düzey Katılım…

 

Ulusal Kanal’ın başarılı yüzü Serkan Aksarı’nın sunumuyla gerçekleşen ve başından sonuna kadar coşkunun diri kaldığı lansmanda, CHP İstanbul İl Başkan Vekili Mehmet Arslan, CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, muhtarlar ve muhtar adayları, siyasi parti temsilcileri, STK ve spor kulübü başkanları, yerel ve ulusal basından birçok önemli isim yer aldı.

 

*Başaramadılar…

Hasan Mutlu, coşkulu kalabalığın samimi ilgisi nedeniyle kürsüye ancak dakikalar sonra ulaşabildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sunuma geçildi. Proje tanıtımına geçmeden önce dev ekrandan servis edilen Hasan Mutlu’nun tanıtım filmi, salondan büyük alkış aldı.

 

 

Teşekkür ederek sözlerine başlayan Mutlu, herkesin Ramazan’ını tebrik etti ve sunuma geçti. AK Parti’nin geçmiş seçimlerde verdiği ve gerçekleştiremediği vaatleri bir bir sıralayan Mutlu, “Her dönem aynı vaatleri veriyorlar ve yapamıyorlar” dedi.

 

*İnsana Dokunan Projeler…

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2019’dan günümüze kadar Bayrampaşa’da yaptıklarını kalem kalem anlatan Mutlu, daha sonra 1 saati aşkın süreyle kendi projelerini aktardı. Mutlu’nun ‘gerçekçi, ayağa yere basan ve insana dokunan projeler’ diye tarif ettiği projelerden öne çıkanlar ise şu şekilde:

 

*Meydanı Olmayan Bayrampaşa’ya 4 Meydan…

  • İstanbul’un 39 ilçesi arasında meydanı olmayan tek ilçe Bayrampaşa’ya, arsa sıkıntısı nedenyile 4 ‘mahalle meydanı’ birden kazandırılacak; Merkez Meydanı, İsmetpaşa-Muratpaşa Meydanı, Kartaltepe-Yıldırım Meydanı, Altıntepsi Meydanı.

 

*Prestij Caddeleri…

  • Abdi İpekçi ve Demirkapı Caddeleri modernize edilerek yaşayan bir meydan, mahalle ve kültür merkezi haline getirilecek. Ali Fuat Başgil, 50. Yıl, Akpınar, Esenler ve Bağlar Caddesi prestij caddeleri olarak düzenlenecek. Şehit Kamil Balkan Caddesi, peyzaj ve aydınlatma düzenlemeleriyle birlikte, eski lunapark alanında oluşturulacak meydanla birleştirilecek.

*Bayrampaşa-Eyüpsultan Tramvay Hattı…

 

  • Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı İBB tarafından finansmanı sağlandığı halde Cumhurbaşkanlığınca yatırım programına alınmamıştı. Nitekim, binbir güçlüklerle projenin imzaları lansmandan 1 gün sonra 11 Mart tarihinde atılarak hayata geçti. Projenin kendisinin ivedilikle hayata geçmesi sağlanacak.

 

*Sağlığın Merkezi Bayrampaşa…

  • Yeni Devlet Hastanesi Projesi hayata geçirilecek. Kadın ve Çocuk Sağlığı Merkezi kurulacak. 7/24 Online Tıbbi Danışmanlık Hizmeti verilecek. Anne-Baba-Çocuk Sağlığı ve Eğitim Hizmeti verilecek. Evde Sağlık Hizmetleri ve Fizik Tedavi verilecek. Ambulans ve Hemşirelik Hizmetleri verilecek. Alzheimer Sosyal Yaşam Merkezi kurulacak. Otizm ve Down sendromlular yaşam merkezi kurulacak. Okullarda gezici sağlık ekipleri kurulacak. Sağlık Ocaklarımızın tamamı fiziksel ve donanım olarak yeniden yapılandırılacak. Aile ve Ruh Sağlığı Danışmanlık Merkezi, vatandaşa hizmet verebilir hale getirecektir. Engelli vatandaşlarımızın yaşam alanlarımız içerisinde engelsiz bir şekilde yararlanması sağlanacak. Engelli vatandaşlarımıza hizmet veren Gündüz Bakım Evleri kurulacak. 

*Deprem Ve Yerinde Dönüşüm…

  • Sosyal Belediyecilik anlayışı içerisinde vatandaşla birlikte, vatandaş borçlandırılmadan, birlikte ve yerinde dönüşüm sağlanacak. Parsel bazlı çalışmalardan uzaklaşılarak, Belediyemizin garantörlüğünde ada bazlı dönüşüm sağlanacak. Bu dönüşümler için Kentsel Dönüşüm Belediye İştiraki Şirketi kurulacak. İmar sorunlarının çözülebilmesi için İBB üzerinden gerekli çalışmalar yapılacak. Profesyonel bir “Afet Koordinasyon Birimi” oluşturulacak. Deprem Toplanma Merkezleri , insani gereksinime hazır hale getirilecek. Riskli binalarda koordineli dönüşüm seferberliği başlatılacak. Hızlı tarama ve yıkım işleri gerçekleştirilecek.

*Otoparka Akıllı Çözümler…

  • Mahallelerimizde uygun olan parkların altını otoparka dönüştürmek suretiyle otopark sorunumuzu çözmeye ve parklarımızı modernleşmeye çalışılacak. Yıldırım Mah. muhtarlık yanı zemin altı otopark yapılacak. Bütüncül bir otopark planlaması yapılacak. Mevcut otoparkların verimi artırılacak. Açık otoparkların mevcut kapasitesi yarı mekanik sistemlerle yüzde 100 artırılacak. Uygulanabilir yerlerde Rotary Otopark sistemi (hızlı kurulum, düşük maliyet) uygulamasına gidilecek.

*Parklar Ve Yeşil Alan…

  • Oluşturulacak meydanlarda yeni park ve yeşil alanlar tasarlanacak. Mahallelerimizde sokak aralarında bulunan küçük parkların peyzajı ve aydınlatması yeniden yapılacak. Bu parklarımızın tamamı, sürekli orada yaşayan vatandaşlarımız tarafından kullanılır hale getirilecektir. İlçemizdeki tüm parklar yaz kış hem vatandaşın dinlenmesine, hem çocukların eğlenmesine imkân verecek kalitede ve fonksiyonda yeniden dizayn edilecek. Otoyollardan gelen karbon emisyonlarının zararını en aza indirecek önlemler hayata geçirilecek.

*Gerçek Sosyal Belediyecilik…

  • Gerçek sosyal Belediyecilik yapılacak. Aşevi, Düzenli kumanya desteği, İstihdam Ofisi, Meslek edindirme kurslarI, Kooperatifçilik ve yerel ürünlerin desteklenmesi Adapark ve arkasında bulunan alanda Bayrampaşa Enginarı yeniden hayata geçecek, gerçek tohumlarla üretimi sağlanacak, ücretsiz sağlık taramaları, aşı kampanyaları gibi sağlık hizmetleri artırılacak, Evlilik, beyaz eşya, vb. hedef gruba yönelik yardım paketleri oluşturulacak, ihtiyaç sahibi ailelerin doğalgaz bedeli ödenecek, yoksul ailelere 3-4 yılda bir ücretsiz boya-badana-ev tadilatı hizmeti; Bayrampaşalı ihtiyaç sahibi ailelerin evleri 3 yılda bir ücretsiz boyanacak, her mahalleye 1 kreş açılacak.

*Sporun Merkezi Bayrampaşa: Bayrampaşaspor Bayrampaşalıların Olacak…

  • Bayrampaşa, sporun merkezi haline getirilecek. Spor Lisesi kurulacak. Amatör Spor Kulüplerimize verilen nakit desteği 10 kat artırılacak. Tesisi olmayan Amatör Spor Kulüplerimize tesis tahsis edilecek. Sporcu Evi ve Sosyal Tesisi yapılacak. Sokak sporu desteklenecek. Sporcu Sağlığı Merkezi kurulacak. E-Spor Merkezi kurulacak. Sporcularımız ve kulüplerimiz başarıda ödüllendirilecek. Mega center yanında bulunan 3 halı sahanın işletmesi kulüpler birliğine tahsis edilecek. Amatör kulüplerimizin tesisleri elden geçirilerek kontratları en az 5 yıllık yapılacak. Kulüpler birliğimize yer tahsisi yapılacak. Statlarımız yeniden yapılandırılıp antrenman ve maç yapılabilir hale getirilecek. Yeni antrenman sahaları oluşturulacak. “Bayrampaşaspor" Bayrampaşalılara kazandırılacak.

*Şeffaf Yönetim Ve Katılımcı Anlayış…

  • Meclis toplantıları ve ihaleler canlı yayınlanacak. Şeffaf, adil bir yönetim kurulacak. Mahalle meclisleri kurulacak ve plan ve projeler doğrudan halka sorulacak. Kuracağımız Bayrampaşa Planlama Ajansı (BAPA) ile veriye ve bilime dayalı bir yönetim gerçekleştirilecek.

Proje lansmanı, meclis üyesi adaylarının tek tek sahneye çağırılarak takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile alkışlar arasında son buldu.

Not: Sinevizyonlu Lansman Sunumu Bu Link'e Tıklanarak  İzlenilebilir.

https://oqg.nyc3.digitaloceanspaces.com/uploads/pdf/65f00b40c05ac.pdf 

(Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri)

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

TUNA DAVET ORGANİZASYON SALONLARI

Deva Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Altan Ertan...

Ak Parti’nin Çalışkan Mahalle Başkanı Hikmet Koç Belediye Meclis Üyesi Adayı…

Raif Güler’in Açıklamaları Bayrampaşa’da Siyasi Dengeleri Değiştirdi..!

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN KÖTÜ EKONOMİ BASIN AÇIKLAMASI...

CHP MECLİS ÜYESİ AV. ATİLLA ÖZEN’İN MECLİSTE CANLI YAYIN İZİN İSTEĞİ 6.KEZ RET EDİLDİ

BAŞKAN OVALI ÜÇ AYLARI KUTLADI...

MEMLEKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI OVALI:2023 MEMLEKET PARTİSİNİN ZAFERİ OLACAK...

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yeşil'den Bayram Tebriği...

Türkiye Değişim Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Bingöl'den Bayram Tebriği...

Memleket Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Ovalı'dan Bayram Tebriği...

?Maltepe?yi Maltepeliler yönetiyor?

HER ALANA DESTEK VERİYORUZ

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ KONVOY HABERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA?

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ TIRINA SINIRDA EL KONULDU?

Bayrampaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüsamettin Efe, Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu Başkanlığı`na seçildi

Hababam Sınıfı Yeni Yılı Derin Cafe`de Kutladı

Atatürk İmam Hatipli Öğrencilerden Şehit Evine Taziye Ziyareti

Park ve bahçelerde kış hazırlığı

HALEPLİ ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ

Abdullah Aydoğan'dan Tebrik Mesajı...

Ali Rıza Tünay'dan Tebrik Mesajı...

Doğan Erdal'dan Tebrik Mesajı...

Muhtar Murat Aytekin'den Teşekkür ve Bayram Tebriği...

Muhtar Enver Keleş'den Teşekkür ve Bayram Tebriği...

Başkan Mutlu Görevi Devraldı…

Mutlu Başkan Ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Törenle Teslim Aldı…

Bayrampaşa Mahalle Muhtarları Mazbatalarını Teslim Aldı…

Hasan Mutlu Başkan İle Bayrampaşa Mutlu Son Buldu…

Muhtarlıklarda Büyük Değişim…

?Maltepe?yi Maltepeliler yönetiyor?

HER ALANA DESTEK VERİYORUZ

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ KONVOY HABERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA?

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ TIRINA SINIRDA EL KONULDU?

Bayrampaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüsamettin Efe, Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu Başkanlığı`na seçildi

Hababam Sınıfı Yeni Yılı Derin Cafe`de Kutladı

Atatürk İmam Hatipli Öğrencilerden Şehit Evine Taziye Ziyareti

Park ve bahçelerde kış hazırlığı

HALEPLİ ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ