Tarih: 18.07.2018 13:35

SANATÇI HALUK LEVENT YELEĞİNİ SATTI ÇOCUĞU RAHATLATTI

Facebook Twitter Linked-in

Evinin  önünde oynarken işitme cihazı çalınan 4 yaşındaki Reşit Polat, Anadolu Halk ve Barış Platformu`nun (AHBAP) Genel Başkanı, şarkıcı Haluk Levent`in yeleğini satarak elde ettiği gelirle yeniden işitme cihazına kavuştu.
 
Dar gelirli Polat ailesi, cihazın 7 yıl kullanım süresi olduğu için yeni bir işitme cihaz alamadı. 
Polat ailesinin durumundan haberdar olan AHBAP üyeleri, durumu platformun Genel Başkanı, şarkıcı Haluk Levent`e iletti. 
Konserlerinde giydiği ve kendisiyle adeta özdeşleşen yeleğini Reşit için sosyal medyada satışa çıkaran Levent`e ulaşan hayırsever bir iş adamı, çocuğun tedavi masraflarını karşılayacağını belirtti. 

Gaziantep`teki AHBAP üyelerinin girişimleri ve iş adamının desteğiyle yeni cihaz alınan Reşit`in, yeniden duymaya başladığındaki mutluluğu ailesini sevindirdi. 

Anne Emine Polat, yaptığı açıklamada, oğlunun yaklaşık bir ay cihazsız kaldığını ifade ederek, bu sürede hırçın davranan Reşit`in yeniden gülmeye başladığını, bundan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. 

Polat, "Yeniden cihaz bulma umudum yoktu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gibi birçok yere gittim ama cihazı kısa süre önce almamız nedeniyle yenileyemedik. AHBAP ekibine ulaştık, onlar bize yardımcı oldular. Allah onlardan razı olsun." dedi.

Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —