Tarih: 24.09.2018 01:44

CAFE 90+3 REİS SEDAT PEKER`İN KATILIMIYLA GÖRKEMLİ AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Peker Sevenlerin Yoğun İlgi ve Tezahürat Gösterdiği Açılış da Yaşanan İzdihamda Davetli Misafirler ve Vatandaşlar Zor Anlar Yaşadı.

Güçlükle Gerçekleşen Açılışta Reis Sedat Peker Yaptığı Anlamlı Konuşmasında Her Zaman Olduğu Gibi Milli Birlik Mesajı Vererek Fetocü Yargı Mensupları Tarafından Kendisi Gibi Ergenekon Adı Altında Binlerce Kişi Haksız Yere Ceza Evine Konulduğunu Geçte Olsa Hakkın Tecellisiyle Beraat Ettiklerini İfade Etti. Milli İttifakın Ülke İçin Çok Önemli Olduğunu Vurgulaya Peker Herkesi Şer Odaklara Karşı Birlik ve Beraberlik İçinde Olmaya Davet Etti.

Peker Hayranların Yoğun Talebi Üzerine Kendisiyle Görüşmek İsteyen Vatandaşları Aracın  İçerisinde Sırayla Dinleyerek Yardımcı Olmak İçin Üstün Gayret Sarf Ettiği Görüldü. Programa  Peker?in Ağabeyi Atilla Peker?in Yanı sıra Birbirinden Seçkin Bir Çok Davetli Misafirler Katıldı.

Ev Sahibi Cem ve Bekir Tavlı Kardeşler Davetli Misafirlerle Yakinen İlgilendi ve Katım İştirakinde Bulunan Herkese Teşekkür Etti. Gazetemiz Adına Yeni Açılan Müessesenin Açılışının Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Dileriz.

Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri.         

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —