Tarih: 22.10.2018 02:27

CHP B.PAŞA BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI RAMAZAN TÜRK RESMİ MÜRACAATINI İLÇEYE YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Uzun Yıllar Önce Sosyal Demokratların Yoğun Olduğu Bayrampaşa da En Genç İlçe Başkanı Olarak  Görev Yapmış Olan Türk, Eski Demokratik Sol Partili Mesai Arkadaşlarının da Dahil Olduğu Yoğun Katılımla İlçeye Akın Etti. Sevenleri Tarafından Büyük İlgiyle Karşılaşan Türk, İlçe Sekreterliğine Resmi Müracaatını Yapmanın Ardından Partililere Hitap Etti.

Türk Yaptığı Selamlama Konuşmasında; ??Saygıdeğer Bayrampaşalı Hemşerilerimiz Değerli Partililerimiz Geleceğin Bayrampaşa?sını Umutla ve Sevgiyle İnşa Etmek İçin Uzun Zamandır Ev Ev, Sokak Sokak Çalışıyoruz.
Bugün Siz Değerli Partililerimizle Beraber Belediye Başkan Aday Adaylık Resmi Başvurumuzu Yapmış Olduk. Bundan Sonra Daha Çok Çalışacağız Hedeflerimizle, Projelerimizle Gönüllülerimizle Geniş Halk Kitlelerimize Ulaşacağız Hep Birlikte El Ele Gücümüze Güç Katacağız. Şimdi Birlik Olma Zamanıdır.
İşimiz Bayrampaşa, Sevdamız Bayrampaşa?dır. Bu Vesileyle Buraya Gelen Bizleri Yalnız Bırakmayarak Bizlerden Desteğini Esirgemeyen Tüm Halkımıza Teşekkür Ederim??.
Diyen, Türk Toplu Resim Çekilmenin Ardından Program Son Buldu.

Gazetemiz Adına Belediye Başkan Aday Adayımızın Adaylık Müracaatının Hayırlı Olması Dileriz.

Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri    

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —