Trabzon Derneği Gençlik Kollarından Birlik İftarı...

Bayrampaşa Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti. Hasbahçe davet evinde gerçekleşen programa Trabzon dernekleri federasyonu Genel başkanı İsmail Şatıroğlu?nun yanı sıra, partili partisiz b

BAYRAMPAŞA 1.06.2019 16:55:59 0
Trabzon Derneği  Gençlik Kollarından Birlik  İftarı...

Bayrampaşa Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Savaş Tarakçı yaptığı anlamlı konuşmasında Trabzonlu gençlerin derneğe sahip çıkması gerektiğini bu vesile ile herkesin birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı bulacaklarını ve böylelikle güç birliği oluşturulup kültür dayanışması kurarak  Trabzonu hak ettiği yere taşımayı sağlayacaklarını ifade etti ve katılımcı herkese teşekkür etti.

 

Trabzon derneği şube başkanı Mustafa Sarı, Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, Ak Parti Genel başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ve MHP Genel Başkan yardımcısı Celal Adan? Akparti ilçe başkanı Ersin Saçlı, ve Belediye Başkanı Atilla Aydıner?in de birer selamlama konuşması yaptığı program gençlerin hatıra fotoğraf çektirmeleriyle son buldu.  

Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri