BAŞKANI GİBİ ÇALIŞAN MUHTAR İSMAİL BAŞER...

Sakarya?nın Akyazı İlçesi?nin Ramaslı Köyü Topağaç Mahalle Muhtarı İsmail Başer Henüz Muhtarlığa Seçileli Üç Ay Gibi Kısa Bir Süre Olmasına Rağmen Adeta Köyün Çehresini Değiştirdi.

GÜNDEM 7.07.2019 02:18:42 0
 BAŞKANI GİBİ ÇALIŞAN MUHTAR İSMAİL BAŞER...

Muhtar Başer Seçim Öncesi Verdiği Sözleri Fazlasıyla Tutmasının Yanı Sıra, Köye Mobese Kameraları Taktırdı, Caminin Üst Katına Çıkmakta Zorlanan Yaşlılar ve Sağlık Sorunu Olanlar İçin Caminin Girişine İbadethane Açılmasını Sağladı.

Bunun Yanı Sıra,  Köy Tarihte İlk Kez Hayvanların Uzun Yıllardır Otladığı Merada Yaşanan Su Sıkıntısını da Çözerek Bir Çok İlklere İmza Attı. Köylülerin Taktirini Toplayan ve Duasını Alan Muhtar İsmail Başer Bayramlarda ve Düğünlerde Atılan Silahın Yarattığı Tehlikenin de Mobese Kameraların Jandarma Tarafından  İzlenmesi Dolayısıyla Önlenmesini Sağlamış Oldu.

Adeta Belediye Başkanı Gibi Çalışan Mülkü Amir Gibi Koşturan Muhtar İsmail Başer; İleriki Zamanlarda Köye Daha Bir Çok Yenilikler Katacağını Başarılı Çalışmaların Arkasında Sadece Kendinin Değil, Başta Ekip Arkadaşları Azaların ve  Köy Halkının Olduğunu Vurguladı.

Gazetemiz Adına Başarılı Muhtarımız İsmail Başer Beyi Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz.

Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri