Tarih: 30.11.2019 10:46

Aktör Mehmet Aras Setlere Geri Döndü...

Facebook Twitter Linked-in

Karadenizli Oyuncu Aras

Türk Halk  müziğin unutulmaz  sanatçısı merhum Yıldıray Çınar`ın hayatının anlatılacağı ??Çarşambayı Sel Aldı` filminin   çekimleri ile ilgili çalışma hazırlıklarına  başladı.

 

Bugüne kadar 16 ayrı filmde başrol, dizilerde ise karakter oyuncu olarak yer aldığını ifade eden  Samsunlu usta aktör Mehmet Aras Yıldıray Çınar`ın anısına yapılacak `Çarşambayı Sel Aldı` filminin senaryosunun yazıldığını kaydeden oyuncu Mehmet Aras, yaptığı açıklamada,

 

Oyunculuk kariyerime başarılı diziler ve sinema filmlerini ekledim. Sinema ve dizi oyunculuğunun yanı sıra sanatçı Nura Öz hanımefendinin Erkeğim adlı şarkısının da klibinde yer aldım. 5 yıl Kanada`da yaşadıktan sonra Türkiye`ye dönüş yaptım. Bu arada korku filmi olan Sir-Ayet 2 sinema filminde başrol oyuncu olarak bulundum. 22 Aralık`ta beyaz perdeye gelecek olan Beyaz Hüzün isimli filminde proje danışmanlığını yürüttüm. Şimdi Samsun`da Yıldıray Çınar anısına `Çarşambayı Sel Aldı` filmi için çalışmalara başladık." dedi. Gazetemiz adına Karadenizli hemşerimiz Mehmet Aras kardeşimizi başarılı oyunculuğundan ötürü tebrik ediyor yeni projelerinin hayırlı olmasını diliyoruz.

Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —