Tarih: 15.12.2019 23:33

CHP B.paşa İlçe'ye Dört Aday...

Facebook Twitter Linked-in

Mevcut Başkan ve İlk başkan adayı  İbrahim Kahraman yaptığı konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisinin her geçen gün büyüdüğünü son yerel seçimlerde ise bir çok il ve ilçelerde başarı gösterdiklerimi Bayrampaşa?yı çok az oy farkıyla kaçırdıklarını bir daha ki sefere bunu başaracaklarına inandığını ifade etti ve tüm başkan adaylarına başarılar diledi.

İkinci kişi olarak adaylığını açıklayan ilçe Gençlik kolları eski başkanı Murat Yetişmiş yaptığı konuşmasında kendisinin ilçe başkanı seçildiği taktirde asla parti içi kırgınlıkların olmayacağını partiye emek vermiş kişilerin haklarının ihlal edilmeyeceğini grupçuluğun ortadan kaldırılacağını küçük büyük ayırt etmeksizin herkesi kucaklayacaklarını ifade etti.

Bir hayli yoğun kalabalık arasında ilçeye gelen üçüncü kişi olarak aday olan eski ilçe başkanı Hasan Mutlu yıllardır partinin içinde ilçe başkanlığının yanı sıra muhtelif görevlerde bulunduğunu parti içi kısır çekişmelere son vermek için üstün gayret sarf edeceklerini Bayrampaşa?nın sorunlarını çok iyi bildiğini halkla daha ileri derece de bütünleşerek chp yi hak ettiği yere taşıyacaklarını bundan kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirtti.

Diğer 4. Cü aday olan ilçenin en genç idarecilerinden Gürkan Şahin de başkan olduğu taktirde ilçe de gençlik rüzgarların eseceğini geleceğin nesili gençlere ağırlık vereceğini büyüklerini ise baştacı edip genç yaşlı bayan partililerimizle hep birlikte gücümüze güç katacağız ve iktidarı yakalayacağız dedi.

Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —