Müjdat Gezen'e Özel Ödül...

İstanbul Vaniköy Lions Kulübü tarafından düzenlenen "Yaşarken Analım Yaşarken Sayalım" adlı program Kadıköy Caddebostan Büyük Kulüpte gerçekleşti. Programa katılan Türk Sinemasının ve Tiyatronun duayen ismi Müjdat Gezen?e özel ödül takdim edildi.

İSTANBUL 6.02.2020 23:03:42 0
Müjdat Gezen

Her yıl Geleneksel olarak  farklı bir konsepte tertiplenen programda yılın  onur ödülünü alan Türk Sinemasının efsanevi oyuncusu  Duayen Tiyatrocu Müjdat Gezen  çok sayıda katılımcının arasında Lions Kulübü yönetiminden ödülünü almanın memnuniyetini yaşadı ve kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla teşekkür etti.

Ödül töreni ardından yaklaşık bir saat salondaki katılımcılarla soru cevap şeklinde sohbet eden Müjdat Gezen in esprileri salondakileri gülmekten kırdı geçirdi. Gezen katılımcılara yaptığı konuşmasında 60 yıllık sanat hayatının sırrını tek başına mücadele ettiğini belirtti. Duayen Sanatçı  televizyon programlarında ve oynadığı tiyatrolar da hiç sponsoru olmadığını zaten sponsorlu işlerin anlaşma yapılan firmaya sanatçının mahçubiyeti olarak döneceği için kendisi tarafından uygun görülmediğini dile getirdi.

Programa katılan Gazeteci  Engin Akbaş?la da kısa bir söyleşi yapan  Gezen yeni çekilen Türk Sineması diye empoze edilen filmlerin çoğunu beğenmediğini Türk Sineması Türk Halkını yansıtırsa ekol olur Parasal kaygılarla sanat adına yapılan sinemalar günlüktür aksi taktirde gelecekte adları bile hafızalarda kalmayacaktır dedi.

Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazteleri