Davutoğlu Kocaeli İl Teşkilatını Ziyaret Etti...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof Dr Ahmet Davutoğlu Kocaeli İl Teşkilatını ziyarette etti. Genel Başkan Yardımcıları Doğan Demir, Ayhan Sefer Üstün, Kurucular Kurulu Üyesi Nuray Sağıroğlu ile birlikteki ziyaretçi heyeti İl Başkanı Ömer Faruk Başara

İSTANBUL 4.06.2020 05:22:37 0
Davutoğlu Kocaeli İl Teşkilatını Ziyaret Etti...

 

Ziyarette sohbet eşliğinde  konuşan Gelecek Partisi Lideri  Davutoğlu, ?Kocaeli?ye gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Davutoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; ??çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Korona virüs dolayısıyla buraya gecikmeli gelmiş bulunuyorum. Kocaeli teşkilatımızın çabaları için teşekkür ediyorum şimdiye dek  53 il başkanımızı 172  de ilçe başkanımızı atadık. Bunun yanı sıra Bini aşkın da mahalle teşkilatı oluşturduk? diye konuştu.

Koronavirüs bizi yavaşlattı ama asla durdurmadı? diyen Davutoğlu, ?Şu ana kadar Kocaeli?de 10 ilçe başkanımızı atadık, 5 ilçe teşkilatımızda yönetimler oluştu. Kocaeli, Türk siyasetinin omurga şehirlerinden birisidir. Kocaeli?ye çok önem veriyoruz. Kocaeli? yi kazanan tüm Türkiye?yi kazanır diyebiliriz? sözlerini kullandı.

Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri