Tarih: 05.07.2020 19:19

Bayrampaşa Baygem Binasında Şüpheli Yangın...

Facebook Twitter Linked-in

 
En büyük zayiatı ise 7.katta bulunan Düğün davet salonu yaşadı. Salon işletmecisi pandemi sürecinde aylardır iş yapamadığı bu süreçte  salon ise, komple yeniden yenilenmiş ancak yaşanan yangın dolayısıyla salon  tanınmaz hale gelmesi üzdüğü gibi  yangının akşam düğüne denk gelmemesi ölü ve yaralı olmaması  sevindirdi.Yangın esnasında binanın arka yanında bulunan halı saha da kısmen halıların yandığı ve zarar gördüğü görüldü. 
Bir çok itfaiyenin yangına müdahale ettiği ve güçlükle söndürdüğü yangın ile ilgili Belediye Başkanın televizyonlara verdiği demeci tatmin edici bulunmadığı, olayın aslının ve sebebininin itfaiyenin takikatı neticesinde oluşturturacağı  rapor sonucunda belli olacağı beklenilmektedir. Not: İtfaiye raporu açıklandıktan sonra gazetemiz tarafından kamuoyu haberdar edilip bilgilendirilecektir.
Ayrıca,Nikah salonun ise, geçici olarak kocatepede  halısahaların yanında  süper pazarın üzerinde bulunan  bir müddettir  kapalı olan  Hasbahçe düğün salonunda nikahların kıyılacağı açıklandı  ancak, neden Belediyenin altında eski nikah salonununun olmaması   anlaşılamadı.     
Gazetemiz adına talihsizlik sonucu yaşanan  yangın dolayısıyla başta mağdur olan işletmeci esnafımıza ve  tüm Bayrampaşa halkımıza geçmiş olsun dileriz. 
Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —