Tarih: 12.06.2024 23:59

Başkan Mutlu Mahalle Çalışmalarına Devam Ediyor…

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Hasan Mutlu Başkan Yardımcıları, Bigehan Yağcı, Hakan Baş, Gündüz Kalkan, Atilla Özen, Mehmet Demirok ,Lütfi Kadıoğulları ,Cevatpaşa  Mahalle Muhtarı Halis Söyler Mahalleli  Meclis Üyeleri ve İlgili Müdürlerle Birlikte Mahalle Şikayet  Noktalarını Gezerek Yerinde Tespit Etti. Yapılan İncelemelerde Şikayet Konusu Olan Bir Çok Noktalara  Uğranmadığı İfade Edildi. 

Başkan Mutlu Acil Çalışma Talimatı Verdi…

Belediye Başkanı Hasan Mutlu, yaya olarak tüm mahalleyi heyetiyle gezerek  sorunları yerinde tespit edip  görüş, öneri ve şikâyetleri tek tek not aldı. 

Mahalledeki eksiklikleri tespit eden Mutlu, eksikliklerin hızlıca tamamlanması için ekiplere talimat verdi. Başkan Mutlu’nun talimatıyla sahaya inen ekipler çalışmalarına hızlı şekilde başladı.

Bu kapsamda mahallede genel temizlik yapılarak kırık dökük kaldırımlar tamir edilip , yolların asfaltı yenilenip park ve yeşil alanlarda budama gerçekleştirildi. 

Her Hafta Bir Mahallede İnceleme Yapılmaya Devam Edilecek…

Başkan Mutlu yaptığı açıklamasında; ilçede bulunan 11 mahallede sırasıyla  tüm mahaller caddeler  sokaklar  ve parklar düzenli olarak gezilerek vatandaşların sorunları giderilmeye devam edileceğini ifade etti. 

(Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri)

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —