Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıların Görevleri Yeniden Gücellendi…

Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıların Görevleri Yeniden Gücellendi…

12.06.2024 23:54:00 0
Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıların  Görevleri Yeniden Gücellendi…

31 Mart Yerel Seçimlerinde Bayrampaşa Belediye Başkanlığını Elde Eden CHP’li Belediye Başkanı Hasan Mutlu Meclis Üyeleri İçinden Üç Belediye Başkan Yardımcısının Yanı Sıra, Biri İlçenin İçinden İkisi İse ,İlçe Dışından Toplam Üç Memur  Belediye Başkan Yardımcıların Riyasete Dahil Ederek Toplam 6 Başkan Yardımcısının  Haziran Ayı İtibariyle Görev Bölümleri Taksim Edildi…

Yeni Belediye Başkan Yardımcıları; (Siyasi Kadrodan) Av. Atilla Özen, Ecz. Mehmet Demirok, Mali Müşavir Lütfü Kadıoğulları, Olurken (Memur Bölümünden)  Eğitimci Gündüz Kalkan, Av. Bilgehan Yağcı ve İnşaat Mühendisi Hakan Baş’dan Oluşturuldu. 

Başkan Hasan Mutlu’ya Direkt Bağlı Olan Birimler; Özel Kalem Müdürlüğü, Teftiş Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, İç Denetim Birim Müdürlüğü. 

Yeni Belediye Başkan Yardımcılarına Bağlanan Müdürlükler  Şu Birimlerden Oluşmaktadır;   

Av. Atilla Özen’e bağlı Birimler; Bilgi İşlem Müdürlüğü ,Hukuk İşleri Müdürlüğüİklim Değişikliği ve Sıfır Atık MüdürlüğüTemizlik İşleri Müdürlüğü ,Yazı İşleri Müdürlüğü.

Ecz. Mehmet Demirok’a Bağlı Birimler; Kütüphane MüdürlüğüSağlık İşleri MüdürlüğüSosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ,Veteriner İşleri Müdürlüğü.

Mali Müşavir Lütfü Kadıoğulları’ na Bağlı Birimler;  Afet İşleri MüdürlüğüDestek Hizmetleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü.

Eğitimci Gündüz Kalkan’a Bağlı Birimler; Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüİnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü İşletme ve İştirakler MüdürlüğüKültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü.

Mühendis  Hakan Baş’a Bağlı Birimler; Fen İşleri MüdürlüğüPark ve Bahçeler Müdürlüğü,   Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü

Av. Bilgehan Yağcı’ya Bağlı Birimler; Emlak ve İstimlak MüdürlüğüKentsel Tasarım MüdürlüğüRuhsat ve Denetim MüdürlüğüZabıta Müdürlüğü ,İmar ve Şehircilik Müdürlüğü.

Gazetemiz Adına Yeni Belediye Başkan Yardımcılarımızın Yeni Görevlerinin Hayırlı Olmasını Temenni Eder Başarılarının Devamını Dileriz. 

(Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri) 

 

-Bld Bşk Yrd Atilla Özen’in Özgeçmişi-

1976 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Eyüp’te okudu. Bayrampaşa Yıldırım Ortaokulu ve Sağmalcılar Lisesi’ni bitirdikten sonra, Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Yirmi dört yıldır avukatlık yapmaktadır. İstanbul Barosu Hukuk Müşaviridir. Baro Meclisi Divan Kurulu üyeliği yaptı. İstanbul Barosu, Türkiye Barolar Birliği ve Etiler Polis Meslek Yüksekokulu’nda öğretim görevlisi olarak görev aldı. İstanbul Tahkim Merkezi ve Türkiye Barolar Birliği Tahkim Merkezi Hakemliği yapmaktadır. Son üç yıldır Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapmaktadır. Bayrampaşa İnsan Hakları Kurulu ve Tüketici Hakem Heyeti üyeliği yapmıştır. CHP Bayrampaşa Belediye Meclis üyesi ve önceki dönem grup başkanvekilidir. CHP Bayrampaşa İlçe Hukuk Komisyonu Başkanlığı yapmıştır. Özen'in yayınlanmış yedi kitabı ve yirmi sekiz makalesi bulunmaktadır.

-Bld Bşk Yrd Lütfi Kadıoğulları’nın Özgeçmişi-

10 Eylül 1955 tarihinde Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde doğdu. 1 yaşında ailesi ile birlikte Bayrampaşa’ya yerleşti. Sultanahmet Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Kadıoğulları, 40 yılı aşkın süredir Bayrampaşa’da Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak çalışıyor, mesleğini aktif olarak sürdürüyor. Türk Hava Kurumu Bayrampaşa Şube Başkanlığı, Gürol Spor Kulübü Başkanlığı, Hürriyet İlköğretim Okulu’nu Koruma ve Geliştirme Derneği  Başkanlığı yaptı. Bayrampaşa Kızılay, Trakyalı İşadamları ve Yöneticileri Derneği gibi birçok sivil toplum kuruluşunda da yönetimde görev aldı. Cumhuriyet Halk Partisi ilçede saymanlık, sekreterlik, kayyum başkanlığı, yedek il yönetim kurulu üyeliği, il delegeliği gibi birçok farklı görevde bulundu. Kadıoğulları evli, iki çocuk babası ve bir torun sahibidir.

-Bld Bşk Yrd Mehmet Demirok’un Özgeçmişi-

1965 yılında eski Yugoslavya’nın Berane şehrinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Bayrampaşa’da okudu. Sağmalcılar Lisesi’nde okurken, oynadığı okul futbol takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden 1987 yılında mezun oldu. Demirok, yedek subaylık görevini Kırklareli'nde tamamladıktan sonra 1989’da Yıldırım Mahallesi’nde Yasemin Eczanesi’ni açtı. Otuz altı yıldır faaliyette olan Yasemin Eczanesi’ni ailesi ile birlikte işletiyor.Türkiye Bosna Sancak Derneği’nin kurucu başkan yardımcısı olarak uzun yıllar görev yaptı. Yıldırım Bosna Spor Kulübü’nde futbol oynadı, yönetiminde bulundu. Bosna Sancak Akademik Platformu’nun kuruculuğunu üstlendi. 1994 yılında Bayrampaşa Belediyesi, 2009 yılında Bayrampaşa Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi olarak görev yaptı. Demirok, evli ve iki çocuk babasıdır.

-Bld Bşk Yrd Gündüz Kalkan’ın Özgeçmişi- 

1966 yılında Kırklareli’nde doğan Kalkan İlk, orta, lise öğrenimimi burada tamamlamanın ardından yüksek öğrenimini, Trakya Üniversitesi Fizik bölümünde tamamladı. 1988 yılında  ilk ataması  Bayrampaşa Tuna Lisesinde Fizik öğretmenliği ile başlayan ve resmen Bayrampaşalı olan Kalkan vatani görevini Mardin bölgesinde Jandarma Asteğmen olarak tamamlamanın  ardından Tuna lisesindeki görevine geri döndü. Bir dönem İnönü EML ,Bayrampaşa Ticaret Lisesi ,Rıfat Canayakın Lisesi ve  Hüseyin Bürge Anadolu lisesinde öğretmenlik görevini yapan Kalkan Bayrampaşa Mobil lisesi Müdür Yardımcılığı, Bayrampaşa Sağmalcılar lisesi okul müdür vekilliği görevlerinde bulundu. Evli ve ili çocuk sahibi olan Kalkan 2024 Haziran ayı başı itibariyle Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanmış bulunmaktadır.

-Bld Bşk Yrd Bilgehan Yağcı’nın Özgeçmişi-

1985 Yılında Kırşehir’de doğan  İlk ve ortaöğretimini Bayrampaşa'da tamamlayan Lise eğitimini Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi'ni bitirerek eğitim hayatına devam eden Av. Bilgehan Yağcı 2009 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.Özel sektörde bir süre avukatlık yapan Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşavirliği'nde çalışan Yerel Yönetimler üzerine yüksek lisans yapan Yağcı, evli ve bir çocuk babasıdır.

-Bld Bşk Yrd Hakan Baş’ın  Özgeçmişi- 

1974 tarihinde Samsun'da doğan Hakan Baş  İlk, orta ve lise öğrenimlerini ülkemizin çeşitli şehirlerinde tamamlamıştır. 1992 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazanmış  olup mezuniyeti ardından çeşitli firmalarda inşaat mühendisi olarak çalışmıştır.Baş çalışma hayatının devamında 2003-2008 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı'nda kontrol mühendisi, 2008-2016 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı'nda kontrol mühendisi, yaklaşık maliyet ve keşif hazırlama sorumlusu, kontrol amiri olarak; tarihi yarımadadaki üniversiteye ait yapıların restorasyon, konstrüksiyon proje alımı ve uygulamalarında aktif olarak bir fiil görev yapmıştır. 2016-2019 tarihlerinde Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde üst yapı sorumlusu olarak Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çalışmıştır. 2019-2024 yılları arasında yine Beylikdüzü Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürü olarak görevine devam etmiştir. Çalışma döneminde yarışmaya katılıp ödül almış Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi projelerin alınması, uygulanması safhalarında da bulunmuştur. Mayıs 2024 tarihi itibariyle Bayrampaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak atanan Hakan Baş, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

TUNA DAVET ORGANİZASYON SALONLARI

Deva Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Altan Ertan...

Ak Parti’nin Çalışkan Mahalle Başkanı Hikmet Koç Belediye Meclis Üyesi Adayı…

Raif Güler’in Açıklamaları Bayrampaşa’da Siyasi Dengeleri Değiştirdi..!

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN KÖTÜ EKONOMİ BASIN AÇIKLAMASI...

CHP MECLİS ÜYESİ AV. ATİLLA ÖZEN’İN MECLİSTE CANLI YAYIN İZİN İSTEĞİ 6.KEZ RET EDİLDİ

BAŞKAN OVALI ÜÇ AYLARI KUTLADI...

MEMLEKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI OVALI:2023 MEMLEKET PARTİSİNİN ZAFERİ OLACAK...

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yeşil'den Bayram Tebriği...

Türkiye Değişim Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Bingöl'den Bayram Tebriği...

Memleket Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Ovalı'dan Bayram Tebriği...

?Maltepe?yi Maltepeliler yönetiyor?

HER ALANA DESTEK VERİYORUZ

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ KONVOY HABERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA?

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ TIRINA SINIRDA EL KONULDU?

Bayrampaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüsamettin Efe, Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu Başkanlığı`na seçildi

Hababam Sınıfı Yeni Yılı Derin Cafe`de Kutladı

Atatürk İmam Hatipli Öğrencilerden Şehit Evine Taziye Ziyareti

Park ve bahçelerde kış hazırlığı

HALEPLİ ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ

Ak Parti Kongreye Gidiyor İl ve İlçe Başkan Adayları Sayısı Artıyor…

Bayrampaşa Belediye Başkan Danışma Kurulu Üyeleri Şekillendi…

Ünlü Herbalist Yunus Ersin''den Mucizevi Bitki Çörek Otu Açıklaması…

Gazeteci Yazar Duygu Ladikli Kitap Fuarında Hayranlarıyla Buluştu…

Kültür Elçileri Derneği Kuruldu…

Belediye Başkanı Hasan Mutlu ve Yardımcıları Yeni Eğitim Öğretim Yılını Kutladı...

Belediye Başkanı ve Yardımcıları Zafer Bayramını Kutladı...

Türkiyenin TV’si ''Türkiyem TV'' Pek Yakında Yeniden Ekranlarda Sizlerle…

BBP Bayrampaşa Yeni İlçe Başkanı Mehmet Özdemir…

Türk Turan Kurultayı Macaristan’da Gerçekleşti…

?Maltepe?yi Maltepeliler yönetiyor?

HER ALANA DESTEK VERİYORUZ

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ KONVOY HABERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA?

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ TIRINA SINIRDA EL KONULDU?

Bayrampaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüsamettin Efe, Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu Başkanlığı`na seçildi

Hababam Sınıfı Yeni Yılı Derin Cafe`de Kutladı

Atatürk İmam Hatipli Öğrencilerden Şehit Evine Taziye Ziyareti

Park ve bahçelerde kış hazırlığı

HALEPLİ ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ