Tarih: 14.03.2024 17:55

CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu Mega Projelerini Sundu…

Facebook Twitter Linked-in

CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu’nun vizyon projelerini ve meclis üyesi adaylarını tanıttığı lansman toplantısı, Bayrampaşalılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Bayrampaşa Lionel Hotel’de gerçekleşen lansmanda, 750 kişilik salonda bini aşkın kişi sunumu takip etti.

 

*Üst Düzey Katılım…

 

Ulusal Kanal’ın başarılı yüzü Serkan Aksarı’nın sunumuyla gerçekleşen ve başından sonuna kadar coşkunun diri kaldığı lansmanda, CHP İstanbul İl Başkan Vekili Mehmet Arslan, CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, muhtarlar ve muhtar adayları, siyasi parti temsilcileri, STK ve spor kulübü başkanları, yerel ve ulusal basından birçok önemli isim yer aldı.

 

*Başaramadılar…

Hasan Mutlu, coşkulu kalabalığın samimi ilgisi nedeniyle kürsüye ancak dakikalar sonra ulaşabildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sunuma geçildi. Proje tanıtımına geçmeden önce dev ekrandan servis edilen Hasan Mutlu’nun tanıtım filmi, salondan büyük alkış aldı.

 

 

Teşekkür ederek sözlerine başlayan Mutlu, herkesin Ramazan’ını tebrik etti ve sunuma geçti. AK Parti’nin geçmiş seçimlerde verdiği ve gerçekleştiremediği vaatleri bir bir sıralayan Mutlu, “Her dönem aynı vaatleri veriyorlar ve yapamıyorlar” dedi.

 

*İnsana Dokunan Projeler…

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2019’dan günümüze kadar Bayrampaşa’da yaptıklarını kalem kalem anlatan Mutlu, daha sonra 1 saati aşkın süreyle kendi projelerini aktardı. Mutlu’nun ‘gerçekçi, ayağa yere basan ve insana dokunan projeler’ diye tarif ettiği projelerden öne çıkanlar ise şu şekilde:

 

*Meydanı Olmayan Bayrampaşa’ya 4 Meydan…

 

*Prestij Caddeleri…

*Bayrampaşa-Eyüpsultan Tramvay Hattı…

 

 

*Sağlığın Merkezi Bayrampaşa…

*Deprem Ve Yerinde Dönüşüm…

*Otoparka Akıllı Çözümler…

*Parklar Ve Yeşil Alan…

*Gerçek Sosyal Belediyecilik…

*Sporun Merkezi Bayrampaşa: Bayrampaşaspor Bayrampaşalıların Olacak…

*Şeffaf Yönetim Ve Katılımcı Anlayış…

Proje lansmanı, meclis üyesi adaylarının tek tek sahneye çağırılarak takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile alkışlar arasında son buldu.

Not: Sinevizyonlu Lansman Sunumu Bu Link'e Tıklanarak  İzlenilebilir.

https://oqg.nyc3.digitaloceanspaces.com/uploads/pdf/65f00b40c05ac.pdf 

(Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri)

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —