Deva Partisi Bayrampaşa Adayı Altan Ertan’dan Proje Lansmanı…

Deva Partisi Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Altan Ertan Projelerini Açıkladı…

13.03.2024 22:56:00 0
Deva Partisi Bayrampaşa Adayı Altan Ertan’dan  Proje Lansmanı…

2000 Davet Evi Salonunda Gerçekleşen Programa Milletvekilleri ,İl İlçe Yöneticileri, Partili Partisiz Bir Çok Gönül Dostları Davetliler  Katıldı.

Programın Açılış Konuşmasını Yapan İlçe Başkanı Yusuf Çoklar Ardından Protokolün  Selamlama Konuşmasının Yapıldığı Programda Belediye Başkan Adayı Altan Ertan Projelerini Açıkladı.

Ertan Açıkladığı Projerini Şu Şekilde Sıraladı: 

(Baykop) Bayrampaşa Yapılanma Kooperatifi Adı İle İnşaat İş İstihdamımızı Oluşturacağız. Kentsel Dönüşüm Sürecinde Kendi Beton Santralimizi Kuracağız.

*Kentsel Dönüşüm Projemiz

Kentsel Dönüşüm Bayrampaşa Gönüllüler Ve Adanmışlar Grubunu Oluşturacağız, Bu Grubun İçerisinde Bayrampaşa’nın Evlatları Mimarlar, Mühendisler, İnşaatçılar, Sanayiciler, Siyasetçiler Gibi Meslek Grupları Gönüllü Ve Ücretli Yer Alacak. Bayrampaşa’nın Yüz Ölçümünü Kapsayarak Genel Bir Proje Alanı Oluşturup Halka 3 Boyutlu Görsellerle Tanıtılacaktır…
Seçildiğimiz ilk andan itibaren büyük Bayrampaşa konsorsiyumu oluşturup halkımız ile birebir görüşüp muhtarlarımızın, kanaat önderlerinin, meclis üyelerinin, gönüllüler grubumuzun bütün partililerin ve önceki dönem meclis üyelerinin ortak görüş ve iş gücü ile projemize derhal başlayacağız. 10 seneyi kapsayan bu proje konsorsiyum açısından sürdürülebilir bir proje yeteneği kazanacak ve Bayrampaşa’nın öz sermayesi ile Bayrampaşa halkının ev metrekareleri korunarak çok uygun koşullarda Bayrampaşalılara konut kazandıracağız ve proje sonunda Bayrampaşa halkı trafik sorunu olmayan, deprem endişesi yaşamayan, otopark sorunu çözülmüş, 24 saat ailesi ile güvenlik çerçevesinde rahatlıkla korkmadan gezebileceğiniz yeşil alanlarına, parklarına, hastanelerine, üniversitesine, her mahalledeki sağlık ocaklarına , kültür ve sanat evlerine, spor tesislerine kavuşmuş örnek bir ilçeye sahip olacak.

*Bayrampaşa Kart

Bayrampaşa’da Bayrampaşa Kart uygulamasını yürürlüğe koyacağız ve Bayrampaşa’da kısa mesafeli dahili ulaşımı kolaylaştıracağız. Bisiklet ringleri kuracağız. Scooter ringleri oluşturacağız. Ring taksi sistemine geçeceğiz. Askıda Kart” sistemini geliştireceğiz. Askıda Kart sisteminde temel ihtiyaçlardan genel ihtiyaçlara kadar her alanda kullanıma açacağız. Şehir hayatının şartları gereği birbirlerinde habersiz hayırseverlerle yardıma muhtaç insanlarımızı buluşturacağız.

*Kardeş İlçe Projesi

Deprem bölgesinde olmayan kardeş ilçe projesi ile İstanbul’a en fazla 250 km uzaklıkta olan seçeceğimiz az nüfuslu üç ilçemizi ‘’kardeş ilçe’’ isimli projemiz ile Bayrampaşa ilçeler grubu kuracağız. Kardeş ilçe projesi kapsamındaki bu çalışmamızın amacı deprem bölgesi olan ilçemizdeki nüfus yoğunluğunu azaltmak, aynı sosyal ve sanayi iş olanaklarını kardeş ilçelere taşımaktır. Sosyal ve iş istihdamı olarak kardeş ilçemizde sanayi alanları sağlayacağız. Anadolu’da ve dünya ticaretinde hem kardeş ilçemizi kalkındıracağız hem de Bayrampaşa ilçemizi kalkındıracağız. Üretim alanlarımız seçeceğimiz ilçede olacak, pazarlaması ise projemiz dahilinde olan Dünya Ticaret Merkezi Bayrampaşa Fuar Alanı başta olmak üzere büyük bir pazarla global ticaretten pay almayı hedeflemekteyiz.

*Tarım Ve Hayvancılık Projesi

Tarımı ve hayvancılığı destekleyeceğiz. Tarım ve hayvancılık yapmak isteyen ilçemiz vatandaşlarımıza gerekli desteği vereceğiz. Dileyen Bayrampaşalı vatandaşlarımıza belirlediğimiz kardeş ilçe projemizdeki Bayrampaşa köylerimizde tarım ve hayvancılık yapmaları konusunda yardımcı olacak ve kardeş ilçelerimizden ekilebilir arazi talep edeceğiz. Yetiştirdikleri mahsulleri ve mamulleri Bayrampaşa kart entegrasyonuyla ekonomiye kazandıracak ve kendi çiftçilerimize finansal açıdan daha fazla katkıda bulunacağız.

*Yol Projeleri

Bayrampaşa’nın başlıca yollarını kentsel dönüşüm projemizle entegre olacak şekilde ilçemizin altına taşıyacağız.

*Otopark Projeleri

Bütün ilçemizi ada bazlı kentsel dönüşüm ile otoparklarımızı konutların altındaki tünellerden ana yollara ve her mahalleye entegre olacak şekilde planlayacağız ve ilçemizin otopark sorununu çözeceğiz.

*Meydan Projemiz

İlçemizde başlıca bir şehir meydanı bulunmamaktadır. Bu proje altında Bayrampaşa’yı özlem duyduğu meydana kavuşturacağız.

*Geri Dönüşüm

Bu proje dahilinde yapacağımız akıllı konutlarla atık su ve yağmur yeniden kullanmak amacıyla çalışmalarımızı başlatacağız. İlçemizde atık su arıtma tesisi kuracağız. Su israfını en alt düzeye indirerek çevre kirliliğini önleyip ilçemize doğrudan kullanılabilir nitelikte su temin edilebilmesini sağlayacağız. Proje dahilinde ilçemizde ada işletme bazlı yenilenebilir enerji yatırımlarının arttırılmasını sağlayacağız. Binalarda enerji verimliliğini ve çevre dostu uygulamaları hayata geçireceğiz.
İlçemizdeki yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını kademeli olarak arttıracağız. Yağmur suyu hasadını uygulamaya koyacağız.

*Çocuklar Ve Gençler İçin Proje

Bayrampaşa kartına entegre olarak üniversiteye hazırlık kursları açılacak. Çocuklarımızın eğitim sisteminde birbirleriyle rakip oldukları zorlu sistemi atlatabilmeleri ve sınav sonrası için, akran zorbalıkları için, madde bağımlılığı tedavisi için, psikolojik destek ve yaşam koçluğu sistemimiz olacak ve okullardaki akran zorbalıkları ve madde satıcılarını engellemek için her kata özel güvenlik kat sorumluları yerleştirilecek. Oyun ve yazılım üzerine gençlerimizin kendilerini yetiştirmeleri için çeşitli projelerle birlikte istedikleri materyallere ulaşmaları sağlanacaktır.

*Bayrampaşalı Yetim Çocuklar İçin

Yardıma muhtaç ve yetimlere yardım eli uzatacağız. Bunun için bütçeden pay ayrılacak okul giysisi ve yiyecek ihtiyaçları 18 yaşına kadar karşılanacak. Okumayan veya okulu biten yetim çocuklarımıza iş imkanı sağlanacak sonrasında evlenirken evlilik yardım paketi verilecek.

*Şehit Ve Gazi Aileleri İçin

Şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için psikolojik destek verilecek, kira desteği ve gıda desteği sağlanacak.

*Emekliler İçin Proje

Sağlık İşleri Müdürlüğünü mahalle bazında efektif hale getireceğiz. Bayrampaşa kart ile seyahat kısıtlamalarını kaldıracağız ve emekli yaşam ve moral turları düzenleyeceğiz.

*Ev Hanımları Projesi

Ev hanımlarına ev ortamında yapabilecekleri kazanç getirici iş konularında mesleki eğitim sağlayacağız. Hanımların sağlık kontrollerini, kuaför hizmetlerini, psikolojik destek ve ileriye yönelik planlarında yaşam koçluğu hizmeti sunacağız. Mor Çatı Projesini destekleyeceğiz.

*Otogarı Kaldırma Projesi

Otogarın ilçemizin turizm hareketliliğine canlılık kattığı bir gerçektir. Kentsel dönüşüm projesine dahil olarak gördüğümüz otogarın çevreye verdiği rahatsızlık ve güvensizliği yok edeceğiz. Kentsel dönüşüm noktasında projenin önemli bölümünü kapsayan otogar alanını cazibe merkezi haline getireceğiz, gerekli görülmesi halinde Büyükşehir Belediyesiyle görüşmelerimizi sonuçlandırarak bölgemizdeki otogarın bölgemizden kaldırılmasını sağlayacağız. Otogar Alanını Fuar Alanına dönüştürmeyi planlayacağız.

*Sınır Projesi

İlçemizin içinde bulunan Zeytinburnu bölgesinin bakımsızlığını Zeytinburnu ilçesiyle müzakereler yapıp bakımlı hale getirmesini, bakımlı hale getiremiyorsak Büyükşehir Belediyesiyle görüşüp sınırlarımıza dahil edilmesini sağlayacağız.

*Hal Projesi

İlçemizde bulunan yaş meyve, sebze hali ve kuru gıda halini efektif kullanılmak üzere yeni görünümüyle projelendirilmesine müsaade edeceğiz.

*Taksi Projesi

Taksicilerin ve Bayrampaşa halkının yakın mesafe krizini çözmek üzere Bayrampaşa içinde ring araçları ile taşımacılık sağlayacağız.

*Spor

Sporcularımızı ve spor kulüplerimizi destekleyeceğiz ve spor yapmak isteyen her bir Bayrampaşalı'ya spor yapabileceği merkezler oluşturacağız. Sporcularımız içerisinden milli takım seviyesine çıkan ve madalya kazanma seviyesinde olan sporcularımıza her türlü olanağı sağlayacak ve maddi destekte bulunacağız.

*Engelliler İçin

Bayrampaşa’da bulunan engelli vatandaşlarımıza ampute takımları kuracağız, spor yapmalarına olanak sağlanacak. Kentsel dönüşüm projemiz dahilinde rahatlıkla dolaşabilecekleri işaret ve işaretçilere kavuşturulacak yaya yollarıyla örnek bir ilçe görünümü oluşturacağız. Akü desteği sağlayacağız.

*Sokak Hayvanları Projesi

Sokakları ve yaşam alanlarını sahipsiz ve bakımsız başıboş hayvanlardan arındıracağız. Sokak hayvanlarının barınaklarını günlük ihtiyacı ve barınmalarını sağlayacak hale getireceğiz. Bu hayvanları yaşamsal aşılarının tamamlanması ile birlikte sahiplenmek isteyen kişilerin ilgisini artıracak, eğitimli hale getireceğiz. Özel eğitime yetenekleri olan köpekleri bu alanda eğiteceğiz. İnsanların ihtiyaç duydukları, tercih edilir hale getirmeyi amaçlamaktayız.
Projemizin tamamı sürdürülebilir ve birbirine entegre olduğundan Bayrampaşa’nın mevcut nüfusu dışında göç problemi kalmayacak ve Bayrampaşa halkı huzur ve refaha kavuşmuş sakin bir şehri olan yaşam kalitesi yükselmiş, herkesin yaşamak isteyeceği yıldız bir ilçe olacak.  Diyerek projelerinin sunumunu tamamladı.

(Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri)

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

TUNA DAVET ORGANİZASYON SALONLARI

Deva Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Altan Ertan...

Ak Parti’nin Çalışkan Mahalle Başkanı Hikmet Koç Belediye Meclis Üyesi Adayı…

Raif Güler’in Açıklamaları Bayrampaşa’da Siyasi Dengeleri Değiştirdi..!

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN KÖTÜ EKONOMİ BASIN AÇIKLAMASI...

CHP MECLİS ÜYESİ AV. ATİLLA ÖZEN’İN MECLİSTE CANLI YAYIN İZİN İSTEĞİ 6.KEZ RET EDİLDİ

BAŞKAN OVALI ÜÇ AYLARI KUTLADI...

MEMLEKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI OVALI:2023 MEMLEKET PARTİSİNİN ZAFERİ OLACAK...

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yeşil'den Bayram Tebriği...

Türkiye Değişim Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Bingöl'den Bayram Tebriği...

Memleket Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Ovalı'dan Bayram Tebriği...

?Maltepe?yi Maltepeliler yönetiyor?

HER ALANA DESTEK VERİYORUZ

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ KONVOY HABERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA?

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ TIRINA SINIRDA EL KONULDU?

Bayrampaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüsamettin Efe, Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu Başkanlığı`na seçildi

Hababam Sınıfı Yeni Yılı Derin Cafe`de Kutladı

Atatürk İmam Hatipli Öğrencilerden Şehit Evine Taziye Ziyareti

Park ve bahçelerde kış hazırlığı

HALEPLİ ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ

Abdullah Aydoğan'dan Tebrik Mesajı...

Ali Rıza Tünay'dan Tebrik Mesajı...

Doğan Erdal'dan Tebrik Mesajı...

Muhtar Murat Aytekin'den Teşekkür ve Bayram Tebriği...

Muhtar Enver Keleş'den Teşekkür ve Bayram Tebriği...

Başkan Mutlu Görevi Devraldı…

Mutlu Başkan Ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Törenle Teslim Aldı…

Bayrampaşa Mahalle Muhtarları Mazbatalarını Teslim Aldı…

Hasan Mutlu Başkan İle Bayrampaşa Mutlu Son Buldu…

Muhtarlıklarda Büyük Değişim…

?Maltepe?yi Maltepeliler yönetiyor?

HER ALANA DESTEK VERİYORUZ

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ KONVOY HABERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA?

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ TIRINA SINIRDA EL KONULDU?

Bayrampaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüsamettin Efe, Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu Başkanlığı`na seçildi

Hababam Sınıfı Yeni Yılı Derin Cafe`de Kutladı

Atatürk İmam Hatipli Öğrencilerden Şehit Evine Taziye Ziyareti

Park ve bahçelerde kış hazırlığı

HALEPLİ ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ