Giresun Gönüllüleri Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti...

Bayrampaşa'da kurulan tüm Giresunluları kapsayan Giresun Gönüllüleri Derneği 1.Olağan kongresi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde yoğun katılımla gerçekleşti. Kurucu başkan Tülay Tahmaz güven tazeliyerek yeniden başkan seçildi.

6.02.2023 03:32:00 0
Giresun Gönüllüleri Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti...

 

Bir hayli çok Giresunlu hemşerilerin ve Giresun gönüllülerin katıldığı kongrede Gazeteci Yazar Haldun Domaç’ın  Divan başkanlığına seçilirken  tek listeyle seçime giren mevcut başkan Tülay Tahmaz yeniden başkan seçildi. Giresun Dergisi Sahibi Remzi Mamaşoğlu yaptığı konuşmasında  Giresuna yönelik birlik beraberlik mesajları verdi.

Daha sonra ev sahibi konumuyla birlik ve beraberlik içerikli anlamlı konuşmasıyla mikrofon alan mevcut başkan Tülay katılımcılara teşekkür ederek yeni yönetim listesini sahneye davet ederek tek tek taktim etti. Emeği geçen bir çoklara plaketlerin  taktim edildiği kongreye katılanlar arasında Zeytinburnu ve Başakşehir ilçe Kaymakamlarının yanı sıra, bir çok siyasi stk temsilcileri katıldı. Programın sonunda yöresel sanatçıların verdiği konserle katılımcılar eğlendi.

Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri