İBB İtfaiyesi 310 Yıl Dönümü Kutlandı…

İBB İtfaiyesi 310 Yıl Dönümü Kutlandı…

21.10.2024 11:26:00 0
İBB İtfaiyesi 310 Yıl Dönümü Kutlandı…

İstanbul İtfaiyesi’nin 310. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları Kapsamında, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak’ı Makamında Ağırladı. 

Toplantıda, İstanbul İtfaiyesi’nin hem İstanbul halkı hem de Türkiye genelinde kritik bir görev üstlendiğini vurgulayan İmamoğlu; İstanbul İtfaiyesi sadece İstanbul’un değil, bütün Türkiye için bir ihtiyaç haline gelmiştir diye söz etti.

İBB İstanbul İtfaiye Dairesi Başkanı Albayrak da program kapsamında yaptığı konuşmasında, kendilerine desteklerinden dolayı İmamoğlu’na teşekkürlerini sundu. Albayrak, “Biz, sadece İstanbul halkına değil, Türkiye’ye artık hizmet ediyoruz. Hatta yeri geldiği zaman, uluslararası faaliyetlere de katılıyoruz. Dolayısıyla, kendimizi her daim hazır halde bulunduruyoruz. Bundan da gerçekten memnunuz. İnanıyorum sizler de bizden memnunsunuzdur. Her şey için teşekkür ederim” dedi.

İstanbul valisi Davut’Gül de ziyaret kapsamında itfaiyecilere başarı dileklerini iletti. Tarihi Tulumbacıların da gösteri yaptığı faaliyet kapsamında  vatandaşların ın tulumbacılara gösterdikleri ilgi bir hayli büyüktü

(Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri)