Tarih: 28.01.2015 18:59

MOTTOMAN GRUP BAŞKANLIĞINDAN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Facebook Twitter Linked-in

 

 

MOTTOMAN GRUP BAŞKANLIĞINDAN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

 

Bayrampaşalı bir grup motorsever gönüllüler tarafından kurulmuş olan MOTTOMAN grubu çok önem arz eden Sosyal Sorunluluk Projesine imza attı. Olası bir Afet’te motorize ekip olarak ne yapabilecekleriyle ilgili toplantı yapan ve gönüllü görev üstlenen Mottoman Motorize Ekip olası bir Afet vakalarına karşı hazırlıklı çalışmalarına başladı. Mottoman Grup Başkanı Ender Yıldız Yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

        Malumunuz Deprem günümüzün en büyük tehtidlerinden birisi. Motosiklet kullanıcıları olarak bir şeyler yapmamız gerektiğini düşündük ve  Klüp evimizde bu oluşumun sağlam temeller üzerine kurulması için düğmeye bastık. 70 Kadar motosiklet kullanıcısıyla ,diğer sivil arama kurtarma gruplarınınT.A.P. (Toplumsal Afet Platformu) ve G.O.P.A.K. (Gazi Osman Paşa Arama Kurtarma) yönlendirmesi ve destekleri ile gerçekleşen toplantımızda motorize arama kurtarma timleri için fikir birliği ve yapılması gerekenler konuşuldu.

     Motosikletin olası afet durumda ne kadar çok avantajları olduğu iletişimin koptuğu yolların kapandığı durumlarda ne kadar çok etkili olabileceğine dair fikirler sunularak bu oluşuma tam anlamı ile başlanması gerektiğine karar verildi.İleriki zamanlarda grubumuzun ev sahipliğinde İstanbul Yıldızları, Motopkapı, Tr Riders, Scootürk, Tr Riders, Cbf 150 Tuning, Tr Enduro , Sd Riders grup başkanları ve bireysel katılımcılarile ortak kararlar doğrultusunda arama kurtarma eğitimi için gereken insani yardım potansiyelinde topluma deprem bilinci arama kurtarma ile bilgi sunumu ve daha bir çok konuda Motosiklet camiasının ne düzeyde faydalı bireyler olduğunu ispatlamak kimlerin ne gibi sorumluluklar alabileceği yönde ön araştırma yapılmasına karar verilmiştir. 
Tüm Gönül Dostlarımıza duyrulur. Bayrampaşa&HaberİstanbulGazeteleri








Orjinal Habere Git
— HABER SONU —