Raif Güler’in Açıklamaları Bayrampaşa’da Siyasi Dengeleri Değiştirdi..!

İYİ Parti Bayrampaşa Kurucu İlçe Başkanı Raif Güler Boşnak TV’de yaptığı açıklamalarda Bayrampaşa’da ittifakın tabanda yapıldığı yorumlarını getirirken, CHP’nin Bayrampaşa’da belediyeyi alma ihtimalini güçlendirdi dedi…

BAYRAMPAŞA 12.02.2024 00:44:00 0
Raif Güler’in Açıklamaları Bayrampaşa’da Siyasi Dengeleri Değiştirdi..!

Bir grup arkadaşıyla İYİ Parti’den istifa eden kurucu ilçe başkanı Raif Güler’in Boşnak TV’de yaptığı açıklamalarla Bayrampaşa’daki siyasi dengeleri seyrini değiştirdi. 

Girdiği ilk seçimlerde İstanbul ilçeleri arasında en fazla oyu alan üçüncü ilçe olan ve başarılı bir seçim süreci yöneten Raif Güler, halka hizmet edebilmek için CHP adayı Hasan Mutlu’yu destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

Bayrampaşa’da Siyasi Denge Değişti

Raif Güler’in açıklamaları sonrası İYİ Parti tabanının CHP adayı Hasan Mutlu’yu destekleme kararı alması ilçe siyasetinde dengeleri bir hayli  değiştirdiği gözlendi.

Oğlu Erhan Güler’in kontenjan birinci sıradan listeye gireceğini açıklayan Raif Güler’in açıklamaları sonrası sosyal medyada ibrenin CHP’den yana döndüğü yorumları yapıldı.

“Herkesi Kucaklayıp Bayrampaşa’yı Alacağız”

CHP Bayrampaşa listelerinden belediye meclis üyesi olacağı açıklanan Erhan Güler ise gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bayrampaşa bizim yuvamız. Yuvamızda olan herkesle kucaklaşacağız. Siyasi rekabetleri, küskünlükleri ve hırsları bir tarafa bırakalım. Kazanmamız gereken bir seçim var. Binaların gökyüzünü kapattığı, nefes almanın zorlaştığı Bayrampaşa’mızı Hasan Mutlu başkanlığında ve belediyeciliğin yüz akı Ekrem İmamoğlu projeleriyle depreme hazırlamak önceliğimiz olacaktır ve Bayrampaşa da hep birlikte  başarı sağlanacaktır diye söz etti.

(Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri)