Remzi Aydın, Twitter’da Soruları Cevapladı

Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Çarşamba akşamı sosyal paylaşım sitesi twitter’dan Eyüp sakinlerinin sorularını cevapladı.

22.03.2014 22:40:00 0
Remzi Aydın, Twitter’da Soruları Cevapladı

Eyüp Belediye Başkan adaylığı açıklandığından bu yana her gün Eyüp’ün farklı mahallelerinde Eyüplülerle bir araya gelen Remzi Aydın, sosyal medya kanalı olan twitter’ı da kullanarak daha çok Eyüplüye ulaşmış oldu. . #EyüpüRemziAydınaSorun etiketi ile soru – cevap şeklinde geçen sohbet yaklaşık üç saat sürdü. Remzi Aydın kendisi ve projeleri hakkında merak edilenleri cevap verdi.

 

Bütün Eyüplülere ulaşmaya gayret gösterdiğini, ulaşamadığı noktalarda Ak Parti dostları ve sosyal medya aracılığıyla Eyüplülerin sesine kulak verdiğini belirten Remzi Aydın, her zaman bu şekilde Eyüplülerle iletişimi sürdüreceğinin sözünü verdi.

 

Eyüplü vatandaşların ilgi gösterdiği sohbette sağlık, spor, eğitim, tapu, ulaşım, kentsel dönüşüm ve çevre düzenlemesi hakkında ağırlıklı sorular soruldu. Bütün soruları cevaplayan Remzi Aydın, attığı tweet’lerle de projeleri hakkında kısa bilgiler verdi.

 

Remzi Aydın’ın sosyal medya hesapları:

 

remziaydin.com.tr

facebook.com/avremziaydin1

twitter.com/avremziaydin

info@remziaydin.com.tr