SP B. PAŞA İLÇE 7.KONGRESİ YAPILDI MEVCUT BAŞKAN GÜLSÜMER YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ...

Saadet Partisi Bayrampaşa ilçe 7.olağan kongresi Yoğun Katılımla Belediye salonunda Gerçekleşti...

18.10.2021 23:59:00 0
SP B. PAŞA İLÇE 7.KONGRESİ YAPILDI MEVCUT BAŞKAN GÜLSÜMER YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ...

Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Gik üyesi Hüseyin Oruç, İl Başkan yardımcıları, İsmail Acar, Tuğrul Yalçınlar’ın yanı sıra parti ve stk  temsilcilerinde katıldığı kongre bir müddet önce atanarak görevlendirilen  ilçe başkanı Hüseyin Gülsümer tek aday ile girdiği kongrede yeniden başkan seçildi.

Başkan Gülsümer yaptığı anlamlı konuşmasında yaptıkları ve yapacakları faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Gülsümer;  Bayrampaşa’nın iyi yönetilmediğini artık buna dur demek için çalışmalara daha da hız verilmesi  gerektiğini vurguladı ve kongreye katılan ve kendisini bu göreve tekrar layık gören partililere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Saadet Partisi İl Başkan yardımcısı İsmail Acar da yaptığı konuşmasında Ülke ciddi bir borç batağına sürüklendiğini Sağlıkta, eğitimde, tarım politikalarımızda tablo içler acısıdır dedi. Genel Başkan yardımcısı Birol Aydın da yaptığı konuşmasında  Adalete güven duyulmayan bir ülkede  huzura erişilmenin mümkün olmadığını bu kaostan kurtuluşun ise tek çaresinin  Saadet Partisinin olduğunu  Bunun için de hep birlikte çok çalışıp Saadet Partisini iktidara taşımalıyız  dedi. Coşkulu bir şekilde sona eren Programın sonunda ilçe başkanlığı yapmış eski ilçe başkanları ve birlikte hatıra fotoğraf çektirilmesiyle program son buldu. Gazetemiz adına yeniden seçilen ilçe başkanın ve yeni yönetiminin yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileriz.

Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri