Tarih: 21.11.2021 21:46

TÜRDEF İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI KAHVALTILI PROGRAMI SERA CAFE’DE GERÇEKLEŞTİ...

Facebook Twitter Linked-in

İl başkanı Servet Öztaş ev sahipliğinde gerçekleşen programa Sultangazi eski belediye başkanı Cahit Altunay’ın yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok seçkin davetliler katıldı.

 

TÜRDEF İstanbul İl Başkanı Servet Öztaş yaptığı konuşmasında kendisini bu anlamlı göreve layık görenlere teşekkür etti. Başkan Öztaş Tüm Dernekler Federasyonun İstanbul’un yanı sıra tüm ülkede hızla geliştiğini Anadolu’yu farklı kültürleriyle İstanbul da yaşatmaya çalıştıklarının memnuniyetini yaşadıklarını ve tüm herkesi TÜRDEF de buluşmaya davet ettiklerini ifade etti ve katılımcı herkese teşekkür etti.    

TÜRDEF Genel Başkanı Mevlüt Kandemir de yaptığı anlamlı konuşmasında Tüm Dernekler Federasyonu Türkiye genelinde bir çok ilde ve ilçelerde hızla yayıldıklarını hatta Asya ve Avrupa’dan  bile katılımcıların başladığını belirtti. Kandemir; bizim tüm dernekler federasyonumuzda mezhep ve etnik ayrımcılığa  asla yer yoktur tek çatı ve bayrak altında birlik ve beraberlik vardır dedi.     

 

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı ve İstanbul İl Başkan Yardımcısı  Cahit Altunay da yaptığı konuşmasında programa katılım sağlamaktan  memnuniyet duyduğunu bu vesile ile bir çok dostlarla bir arada bulunmaktan büyük mutluluk yaşadığını ifade etti.

Programın sonunda emeği geçenlere plaket taktim edildi ve hatıra fotoğraf çektirilmesiyle program son buldu.

Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri 
 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —