Tarih: 02.11.2017 03:23

ÜNLÜLERİN MENEGERİ SEYHAN SOYLUDAN İLGİNÇ İDDİA

Facebook Twitter Linked-in

Ünlülerin menajeri Business Türk Channel TV yönetim kurulu başkanı  Seyhan Soylu  İYİ Parti ve Meral Akşener ile ilgili açıklamalarda bulunarak, istifa eden 6 belediye başkanının İYİ Parti ile görüştüğünü iddia etti.
 

Camiada Sisi olarak bilinen Seyhan Soylu, iki yıl önce anlattıklarına vurgu yaparak Meral Akşener`in Doğru Yol Parti`sinden, İçişleri Bakanlığı`na oradan Milliyetçi Hareket Parti`sine ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkalığa aday olduğunu belirterek o sürede Akşener`e, çeşitli iftiralarda bulunulduğunu söyledi. Meral Akşener`in ülkesini ve vatanını seven bir kişi olduğunu değerlendiren Sisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi onun da liderlik özelliği olduğunu değerlendirdi. 

Bunların karşısında MHP Lideri Devlet Bahçeli`nin tepkisini de değerlendiren Sisi,  Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın stratejik taktikleri olmasaydı Bahçeli de belki MHP`nin başında olamayabilirdi dedi.

İYİ Parti`nin kurucu üyeleri arasında CHP`den ve MHP`den isimlerin olduğuna da değinen Sisi, istifa eden belediye başkanlarının 3`ünün İYİ Parti yani Akşener ile görüşmede olduklarını söyledi. Muhtemelen Kasım ayı içinde veya daha ileriki zamanlarda AK Parti`den kopmalar olacağını iddia etti.                                                                                                      Kaynak Haber 24/Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —