Tarih: 11.10.2021 23:37

YENİDEN REFAH PARTİSİ GOP İLÇE BAŞKANLIĞI YEREL MEDYA İLE KAHVALTIDA BULUŞTU...

Facebook Twitter Linked-in

Kısa bir süre önce Görevi devralan Başkan Ekinci, Partisi İle İlgili Detaylı Bilgilere Değinerek Yeniden Refah İktidarında Gerçekleştirecekleri Projeler ve Gaziosmanpaşa’daki  Sorunlar üzerine kapsamlı bilgiler verdi.

Türkiye’de 81 Vilayetin 900 e yakın ilçesinde teşkilatlanmalarını bitirdiklerini Belirterek Türkiye Genelinde Yargıtay Sistemine Kayıtlı 200 bine, Gaziosmanpaşa’da ise 2 Bine yakın üyelerinin olduklarını belirten Mansur Ekinci “ Bir Bu Kadar da Üyelik Başvurusunda bulunmuş fakat başka parti üyelikleri bulunduğu için üyelikleri gerçekleşmemiş üyemiz Mevcut” Şeklinde Konuştu.

Gaziosmanpaşa’da Stant Açarak, Esnaf Ziyaretlerinde bulunarak ve ev sohbetleri ile Sürekli Sahada Olduklarına Vurgu Yapan Mansur Ekinci “ Sahada Yaptığımız Araştırmalar Sonucunda Gaziosmanpaşa’da En Çok Rahatsızlık Duyulan Konuların başında Yeşil Alan Eksikliği, Çevre Kirliliği, Trafik Sıkışıklığı ve Kentsel Dönüşüm Sorunu olduğunu Tespit Ettik” Şeklinde Konuştu.

 

Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda da bulunan  Ekinci, "Bizler Cumhurbaşkanlığı seçimleri için öncelikle tek başımıza seçimlere girme hedefindeyiz. Fakat Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan, bu milletin iki ittifaka mahkum edilmemesi gerektiği ve üçüncü bir ittifakında olabileceğini zaman zaman dile getiriyor.

iktidara geldiğimizde işçiye, emekliye ve memura yüzde 50 + 20 zam yapacağız. Milli kaynakları kullanarak Yıllık 150 milyar dolar ilave Gelir Elde Edeceğimiz Milli Projelerimiz Hazır.

Bunlara ek olarak Başta EYT olmak üzere, vatandaşlarımızın bir çok sorununu çözmek için geliyoruz” Dedi.

Suriyeliler Sorununa da Değinen Mansur Ekinci “ Hükümet, Suriye’deki savaşın 8 sene süreceğini ön göremediği için mülteci politikasını uzun vadeli yerine günlük çözümlerle yanlış yürüttü ve mültecilerin Türkiye’nin her yerinde serbest dolaşımına müsaade etti. Bunun Neticesinde Durum Kontrolden Çıktı.” Dedi.

Bayrampaşa ve Haber İstanbul Gazeteleri




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —