Yıldız Academia Hastanesi Basınla Buluştu

Bölgede yayın yapan yerel gazeteciler ile sabah saatlerinde kahvaltı programında bir araya gelen hastane yönetimi hastane hakkında bilgilendirmede bulundu.

23.02.2014 17:20:00 0
Yıldız Academia Hastanesi Basınla Buluştu

Özel Yıldız Academia hastanesi, halkla ilişkiler müdürü Neslihan Aksoy Başhemşire Canan Uçar ve Hastanenin Yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Mehmet Tercan hastane hakkında basına bilgi verdi.

Hastaneyi yenilenen yüzüyle daha verimli hizmet vermeyi amaçladıklarını söyleyen Tercan, Hastanemiz Samimi bir yönetim anlayışıyla aynı yerde hizmet vermeye devam ediyor.

Ortopedi ve üroloji polikliniklerimiz hasta kabulüne başlamış olup eklenecek yeni branşlarımız olacak bunun için çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Ayrıca Şanlıurfa Özel Ruha Academia Hastanesi İstanbul “da Özel Yıldız Academia hastanesinden sonra Adana ve İzmir “de de kurulma aşamasında olan hastanelerimiz halkımıza samimi yönetim anlayışıyla hizmet vermeyi hızlandıracak dedi.

Hastane yönetimi kahvaltıya katılan gazetecilere desteklerinden dolayı plaket takdiminde bulundu.

Bayrampaşa Haber Gazetesi Kurucusu Yılmaz Birinci’ye plaketini Özel Yıldız Academia hastanesi, halkla ilişkiler müdürü Neslihan Aksoy ve Yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Mehmet Tercan takdim etti.

Kaynak: Medya Vakti